Personal training met een hart voor het vak

Maak kennis met David

Als ervaren personal trainer deel ik mijn passie voor fitness graag met u! Ik ben gespecialiseerd in sportprestatieverbetering, core-stabilitytraining en lichaamstransformatie. U bent welkom in mijn persoonlijke trainingsstudio die uitgerust is met de beste cardio- en krachttoestellen. Ik kom ook met plezier persoonlijk bij u langs als u dat wenst.

Sporten is mijn lust en mijn leven. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat mijn klanten de juiste coaching krijgen als zij met fitness willen beginnen. Naast een persoonlijke en intensieve begeleiding krijgt u van mij op maat gemaakte voedings- en fitnessschema’s en professioneel advies. Samen maken wij van uw personal training een ware verademing!

Advies nodig over personal training?

Ik help u graag verder!

David Peene
Fitnessaanbod

Bij personal trainer David Peene kunt u terecht voor personal training op maat, professionele voedingsbegeleiding en kunt u zich aansluiten bij zijn online fitnessportaal.

01

PERSONAL TRAINING

Kwalitatieve begeleiding en advies, in Davids studio of bij u thuis. Van afvallen tot het opbouwen van spieren, hij helpt u er graag mee.

VOEDINGSBEGELEIDING

VYTAL-voedingsbegeleiding op maat van uw doelstellingen, al dan niet in combinatie met training.

02

FITNESSPORTAAL

Thuis sporten was nog nooit zo eenvoudig. Volg videowork-outs, stel voedingsplannen op en word lid van de community.

03