Bedrijfsfitness

300 minuten per week is aangeraden

Meer bewegen op het werk

Krijg minder zieke medewerkers met meer beweging op de werkvloer dankzij Davids bedrijfsfitness. Genoeg beweging is erg belangrijk. Mensen met een zittend beroep halen bijvoorbeeld vaak geen 10 000 stappen per dag. Volgens de gezondheidsnorm is het zelfs aangeraden om tot 300 minuten per week matig tot intensief te sporten of te bewegen.

Als ondernemer kan u uw steentje bijdragen aan de gezondheid van uw werknemers door bedrijfsfitness in te plannen op kantoor. Hoe gaat dat sporten nu precies in zijn werk? David komt eerst bij u langs met al het nodige materiaal en gaat vervolgens aan de slag met uw personeel.

DAVID PEENE PORTAAL42
Via aangepaste oefeningen & workshops

Sporten in groep of een-op-een

Sessies kunnen in groep ofwel een-op-een plaatsvinden, afhankelijk van uw voorkeuren. Mochten uw medewerkers bepaalde blessures hebben, kan hij daarmee rekening houden. Hij speelt in op het specifieke niveau van uw medewerkers, van beginners tot gevorderden

David zorgt niet alleen voor aangepaste oefeningen, maar organiseert evengoed handige workshops waarin hij tips en tricks geeft om meer te bewegen tijdens het werk. Voor meer informatie over Davids op maat gemaakte diensten kan u het onderstaande contactformulier invullen. 

Wenst u een uitgebreid overzicht van alle bedrijfsfitnessdiensten en workshops? Dan nodigt David u uit om de website David Corporate Fitness te bezoeken. Om verdere inlichtingen te verkrijgen, kan u hem vrijblijvend aanspreken.

DAVID PEENE PERSONAL2

Zin om aan uw conditie te werken?

Contacteer David voor meer informatie!