DAVID PEENE PORTAAL42

Bewegen op het werk

Krijg minder zieke medewerkers met meer beweging op de werkvloer dankzij Davids bedrijfsfitness. Genoeg beweging is erg belangrijk. Mensen met een zittend beroep halen bijvoorbeeld vaak geen 10 000 stappen per dag. Volgens de gezondheidsnorm is het zelfs aangeraden om tot 300 minuten per week matig tot intensief te sporten of te bewegen. 

Als ondernemer kan u uw steentje bijdragen aan de gezondheid van uw werknemers door bedrijfsfitness in te plannen op kantoor. Hoe gaat dat sporten nu precies in zijn werk? David komt eerst bij u langs met al het nodige materiaal en gaat vervolgens aan de slag met uw personeel.

Sporten in groep of een-op-een

Sessies kunnen in groep ofwel een-op-een plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen. Mochten uw medewerkers bepaalde blessures hebben, kan hij daarmee rekening houden. Hij speelt in op het specifieke niveau van uw medewerkers, van beginners tot gevorderden

David zorgt niet alleen voor aangepaste oefeningen, maar organiseert ook handige workshops waarin hij tips en tricks geeft om meer te bewegen tijdens het werk. Vul hieronder het contactformulier in als u informatie op maat wil ontvangen.

DAVID PEENE PERSONAL2

Zin om aan uw conditie te werken?

Contacteer mij gerust!