DAVID PEENE PORTAAL3
Online

Houd ook van thuis uit uw conditie op peil

Personal trainer David Peene biedt u met zijn online fitnessportaal ook de mogelijkheid om van thuis uit te sporten. Dat handige portaal bevat honderden fitnessschema’s en videowork-outs, zowel voor beginners als voor meer ervaren sporters, en wordt maandelijks uitgebreid. Zo kunt u vanop eender welk scherm sportlessen meevolgen. Ook groepslessen zoals zumba, pilates, yoga en spinning kunt u op het portaal terugvinden.

Naast fitnessschema’s en work-outs volgen, geeft Davids portaal u ook de optie om eenvoudig persoonlijke voedingsplannen op te stellen. U hoeft slechts uw gegevens zoals uw gewicht, lengte en doel in te geven en u krijgt meteen een voedingsplan op maat. Nadien kunt u uw eigen voedingsdagboek bijhouden. Met de barcodescanner van het portaal kunt u in de supermarkt producten scannen, zodat die in uw dagboek terechtkomen.

Van webinars tot een fitnesscommunity​

Tot slot bevat het online fitnessportaal ook nog webinars met uitleg over fitnessoefeningen, wetenschappelijke artikelen over sport en een heuse fitnesscommunity. U kunt in het systeem persoonlijke doelen en uitdagingen vooropstellen (bv. streefgewicht, afstand die u wil lopen,…) en die nadien met al de leden van de community delen. Zo blijft u in contact met andere sporters, motiveert u elkaar en kunt u ervaringen uitwisselen. Als u vragen heeft kunt u zowel persoonlijk bij David terecht als bij de volledige community.

DAVID PEENE PERSONAL 1

Meer info over mijn online fitnessportaal?

Neem gerust contact met mij op!

DAVID PEENE PORTAAL4

Online fitnessen

Meer weten? Bekijk hier enkele foto’s van de inhoud van mijn online portaal. Lid worden? Meld u dan aan op mijn online portaal via deze link.

Online fitnessportaal kort samengevat

Sporten in groep

Groepslessen die u kunt streamen

DAVID PEENE PORTAAL42